Abril 2012

Concurs popular de vestits modernistes

Enguany tindrà lloc al CDMT un concurs popular de vestits modernistes, el dissabte 12 de maig, entre les 17,30h i les 19,30h. Podran participar-hi totes aquelles persones que s’han confeccionat indumentària amb motiu de la fira modernista. Cal inscriure-s’hi prèviament i s’opta a tres premis.
Les persones interessades poden consultar les bases a la web del Centre o trucar-hi directament (93 731 52 02).

Comparteix

La moneda de los íberos. Ilturo y los talleres layetanos. (presentació llibre)

Presentació del llibre: La moneda de los íberos. Ilturo y los talleres layetanos, a càrrec de la Dra. Marta Campo, directora del Gabinet Numismàtic de Catalunya, el diumenge, 22 d’abril,a les 12h. Museu de l’Estampació de Premià de Mar.

Comparteix

Nit dels Museus 2012

Reptes i inspiracions: Arqueologia i moda

Dissabte,19 de maig, de 19 a 24h, en commemoració de la diada, el museu oferirà diferents activitats per a tothom. Consulteu el nostra programa!

Comparteix

Fira Modernista

El 12 i 13 de maig tindrà lloc una nova edició de la Fira Modernista a Terrassa. Com cada any, el nostre Centre hi participa amb diferents activitats per a tothom.
Consulteu el nostre programa.

Comparteix

Bookcrossing 2012

Per commemorar el Dia Internacional del Llibre la biblioteca del Centre de Documentació i Museu Tèxtil s’ha adherit a la iniciativa del Bookcrossing o Alliberació de llibres. La idea sorgeix del centre-museu Artium (Vitòria) i ja compta amb un total de 64 biblioteques de museus de tot l’estat i 7 de l’estranger. A Catalunya hi participaran un total de 13 centres.

Comparteix

Visions del Museu Marès de la Punta

Una de les activitats més enriquidores per a un Museu és en molts casos la intervenció d'entitats, grups o persones individuals que reinterpreten o fan una lectura del Museu. És tracta d'obrir les portes del Museu a la creativitat de forma que cadascún mostri la seva pròpia visió sobre el equipament o la col·lecció. El cas que ens ocupa és l'activitat realitzada per l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar el passat diumenge 11 de març i que ara es presenta en forma d'exposició a partir del dia 26 d'abril i en l'àlbum que es pot veure al seu bloc .

Comparteix